Wednesday, December 11, 2013

Ollo me blog..how wow yewwww???

Dah setahun tak update blog ni..
ada kawan tanya, dah berkuboq ka bloq kucin belemoih ni?
ehehehe, tak la..cuma setahun ilang arah malas nak mampos nak update blog.
ilang inspirasi la kunun..muahahaha!!!

dlm kepala mmg byk story mory nak disimbah kat blog ni..but not tonight.
tatkala keja ofis yang melambak2 meruntun jiwa tidoq pun mimpi ngeri sangat lah tak seswai nak karang blog nak ganti balik setahun punya cita...
kalo gagah jugak nak update segala, pakai esok bos haku tukaq jadik *banshee la...

so tonite, lets just update 1 post regarding current situation..
baru sgt jadi.

bersin bersin bersin..

gatal mata since siang tadi sampai kena bukak lens tak tahan dok tonyoh mata..
risau jugak asik sgt tonyoh nanti lingkup bijik mata ni mana nak ganti woiiii...

now tgh dok pikiaq nak telan ubat allergic ka tak.. kalo telan lani, pakai payah la nak bgn pagi satni p keja..(saya ni tak tahan ubat, mkn panadol pun boleh weng mengantuk kadang2 tu...haish la...)

takpa, as of now mari pulun buat keja sikit lagi. pastu p la la land..
In sya Allah takyah telan obat..

love. peace. lust..(tetiba ja lust..hahahaha...)



*nota kaki :
Banshees are a type of vapour. They are the vengeful ghosts of insane women.
Banshees are most famous for their wailing, noise-making, and creepy singing. However, they also have powers related to controlling the air and weather as well as psychological abilities to manipulate and unhinge mortal minds.

1 comment:

Mohd Nuruli Azahari said...

Akhirnya..... kucin belemoih menyonteng kembali.... bz no.... kerja untuk hidup right.... semoga success sokmo.....