Monday, October 26, 2009

di kala siang matahari terang benderang..

2.40pm..
lebih kurang 3 jam lagi buleh balik. mata ni dah mcm kena gam dah. gam uhu. adoy la..sangatlah laloq skrg ni. kalo ada sapa2 mai suh sign surat wasiat bg harta pun silap2 aku sign ja ni. ngantuk gila..dulu ada gak didirinie leh ngadu kat dia time ngantuk. lani...??? huhu..didirinie, samapi ati ko tinggalkan daku. sob! takpa la..asaikan didirinie happy. hehe..didirinie posa arini. tadi dia sms tanya kami lunch katna. kami lunch kat awan. didirinies ckp dah lama dia x mkn kat awan. nak wat camna didirinie dah lama x blk, camna nak mai mkn kat awan..kan didirinie kan?? :D

nak kacau sarafiny lak la..mintak2 dia x tgh emo. hehe..

3 comments:

linkampo said...

sapa sang didiriinie ang tu?

kucinbelemoih said...

didirinienialah seorang gadis paling sopan santun dlm geng aku kat ofis.

j1da said...

hehehe